Belajar Merangkak Semula

Wednesday, November 26, 2014

Haaa~ Nampak tak tajuk dia? Nak gelak pun ada. Tapi itulah kebenaran. Itulah juga hakikat. Sekarang dah nak penghujung bulan November dah. Sudah membujang menyendiri dan menyingle selama 3 bulan. Buat apa nak cerita kat orang kan? Haha*Ketawa hambar* Tapi itulah... Kadang-kadang ada masalah yang terlalu lama kita pendam and kita nak cerita tapi tak tau nak cerita kat sapa. Nak pendam, sakit tu terasa. Sekarang dah makin boleh move on. Ye la. Orang lain dah bahagia tak kan kita pula masih nak menderita sendiri. Sekarang masa kita pulak untuk meraih kebahagiaa. Mungkin tak boleh kita kecapi dalam masa yang singkat. Cuba merangkak kembali setelah jatuh terseungkur. Nanti kita berjalan. Kemudian berlari lagi. Sekali sekala toleh kebelakang. Bukan untuk kelemahan. Tetapi untuk kekuatan. Tunjukkan kepada masa silam kita yang kita boleh berjaya.

"Still learning to love just starting to crawl".


Kisah Gadis Merokok Terbakar Di Stesen Minyak

Sunday, November 23, 2014



9 bulan selepas habis STPM, Azira dan Fiona akhirnya berjumpa. Namun berlaku sesuatu kejadian yang tidak diduga semasa mereka bercuti untuk menunggu keputusan UPU mereka. Setelah mengetahui apa yang berlaku terhadap Farhana, mereka menyesal kerana tidak mencegah Farhana untuk berhenti merokok. Tonton video dibawah untuk mengetahui kisah selanjutnya dan bagaimana Farhana boleh meninggal.

Barisan pelakon : Fiona, Azira, Farhana & Ezza.

p/s : Semua lakonan diatas tiada kena mengena dengan yang hidup mahupun yang sudah tiada.

Kami memerlukan 30 likes ke atas bagi assignment kami.Like and Share people!!! Love you.