Tidak Sabar Menunggu Detik 12 Malam(BIRTHDAY GIRL)

Thursday, October 2, 2014

Hai.Semenjak dah sambung belajar ni memang tak de masa nak menghadap laptop apetah lagi blog kesayangan hamba.Ni mai sini pun sebab nak pastikan blog terus usang dan extra sebab dia sebab esok birthday aku.So aku memang dah bercadang nak relax-relax sikit malam ni walaupun malam ni aku akan bertarung dengan latihan statistik kerana besok Dr akan pilih orang randomly untuk bentangkan kerja mereka.Fuhh fuhh fuhh..Maka bersiap sedialah Fiona untuk bertungkus lumus buat Statistik SPSS engkau malam ni.Dah..Kita lupakan sejenak kisah U kita beralih kepada event terbesar esok(untuk aku lah..untuk korang tak kot..haha).Jom tengok dan tatap dan tonton muka aku dan aktiviti aku dalam bulan September ni.


Ni gambar tadi.Masa conference Hak Asasi Manusia dengan SUHAKAM.Selfie jap ye sebelum event start.Kononnya nak tengoklah muka sendiri masa madih 19 pada hari terakhir.Haha.

Ni pulak gambar 2 hari lepas.Itu juga alasannya.Untuk ambik gambar sebelum umur cecah 20.Bhahahaha..Sapa lagi yang ada perangai sama dengan aku kat sini?Kita geng yobb.
Ni pulak gambar lepas menang tempat ketiga pertandingan lagu akustik.Kau tengok komen juri.Markah untuk vokal dia bagi 49/50.Sebagai vokalis memang hidung aku kembang tapi...ada tapi..aku rada itu mengarut.Hahaha..

Yang ini gambar dengan members akustik sebelum nak gerak trmpat bertanding..
Actually kita org berlatih kurang dari 12jam.Kump lan p la ditubuhkan cuma 3 hari srbelum pertandingan.Saki baki hari lain adalah untuk mencari lagu dan posisi yang sesuai untuk setiap ahli.

Fuhh..Tak sampai sebulan tapi dah ada banyak kawan tak kira sama atau lain kos and fakulti.Semua sporting.

BESOK???
Aku tak tau nak celebrate macam mana.Bhahaha..Nak nangis pun ada.Tadi masa makan maggie tiba-tiba nangis sebab ingat and sedar yang diri ni memang jauh dari family...

Sabar Fiona sabar...