Kembali Setelah Lama Menyepi

Friday, September 19, 2014

Mike testing~1 2 3Testing~Cubaan suara~Cubaan suara~Ehem ehem~Selamat membaca kepada semua yang sedang membaca tak kiralah waktu pagi,petang atau malam.Lama kau aku dah tak hupdate blog ni iolls.Tangan pun dah tak sepantas dulu nak menaip kat sini.Awkward gituu~

Ni nak ceritalah pengalaman aku setelah 3 minggu beradat kat UNIMAS.Seronok memang seronok.Ye la.Dapat belajar balik.Dapat kawan baru dari pelbagai tempat.Semenanjung sampai ke Sabah.Coursemate pulak ada International Student.Dari Japan Kazastan,Turki dan bermacam-macam 'Stan' lagi lah.Kalau aku habaq mai kat sini pun takkan habis punya ehh~

Aku nak letak gambar.Ye lah.Biar korang boleh tengok muka aku yang dirindui ni.Haha.Aku duduk je tepi budak Japan 2 orang terus bawa ambik gambar.Berkenalan belakang cerita ekk.Tu boleh kemudian.Haha..Yang penting kita ambik bukti yang kita ni satu kos dengan budak international.Haa gituuu~

Aku letih kat sini.Minggu pertama sampai 5 hari berlangsung Minggu Aluan Pelajar(MAP).Kemudian minggu kedua aku kat sini aku ingat hujung minggu tu aku nak rehat puas-puas.TAPI! Alamak! Ada pulak Kem untuk Fakulti Sain Sosial(FSS).3 hari lagi tu.Tamat waktu petang pada hari Ahad.

Hujung minggu ni je aku boleh nak rehat.Tu pun nak pegi keluar nanti sebab nak buat group assigment kat luar.Kena buat observation.Fuhh fuhh fuhh~Memang tough sebab lama dah tak belajar lepas tu masuk-masuk terus nak push diri sendiri nak belajar.Setakat ni semuanya okay.Nota semua boleh download.Untuk student UNIMAS,nota boleh didownload di laman web MORPHEUS UNIMAS.olek klik SINI. Alaa~Kalau tak tau link,cari je kat Google bak kata lecturer Communication and Society aku.Sebab aku baik hati aku kasi je la link.

Setakat ni je kot aku nak cakap untuk kali ni.Maaf kalau lama dah tak blogwalking.Terima kasih kepada yang selalu berkujung kesini sekaligus meninggalkan jejak di ruang komen atau Cbox.Mekacehh tauu.Ada masa aku balas kunjungan korang semua.^^,

Have a nice day.

1 comment:

  1. goodluck with ur life over there...study elok2 ye dik.... :D

    ReplyDelete