Hari Kedua Yang Meletihkan

Thursday, September 4, 2014

Hari pertama aku tidur pukul 12a.m.Semalam(hari kedua) pun aku tidur pukul 12 a.m jugak.Macam aku tak kisah pulak dekat roomate aku.Haha..Dia tidur pukul 1a.m.Amboiii..Tahan dua.Tak letih ke??Serius penat.Masa tidur tak cukup.Ni pun aku buat entri masa tengah breakfast.Makan chicken ham sandwich and air bunga gituu..Ni first time aku buat entri guna fon...bersambung..

Ni aku sambung tulis entri waktu petang..Gila kauuu..Tengah hari makan Ke-Ep-C...Tu lah aku ajak masuk sini.boleh makan kfc masa orentasi.hahaha..

LETIH~MENGANTUK~SEMUA ADAAA~

Kesian blog aku terabai.Lama dah aku tak blogwalking.Terima kasih buat yang sudi meriahkan blog aku..kemudian sudi komen dan jalan-jalan sambil makan kuaci.Hoii.sampah kutip arr...hehe..Gurau jee kak...Dah..aku nak chow..Aktiviti malam ni nak mula dah..Lain kali aku tunjuklah kemeriahan kitaorang kat sini.Bubaiiii uollssss~

♡♡♡♡♡♡

9 comments:

  1. student baru ya, good luck, selamat berhaluansiswa :)

    ReplyDelete
  2. Fionaaaaa.. sory lama sis tak singgah ^^ .. sambung belajar mana nih ??

    sis letak blog fiona dlm bloglist sis dah .. :)

    ReplyDelete
  3. study smart fie.. gud luck... chaiyok2.. :D

    ReplyDelete
  4. selamat bergelar mahasiswi..amik kos apa..rock ur life with assignment ye lpasnih..huhuhuhuh...

    ReplyDelete
  5. Hi, saya singgah!

    P/S : Anda telah ditag :D

    http://aquzack.blogspot.com/2014/09/liebster-award.html

    ReplyDelete
  6. Hmm.. *pandang kiri pandang kanan* *cepat-cepat kutip sampah* *masuk dalam poket* *jalan lek jer* *pandang kiri pandang kanan pandang belakang* *lari* hahaha

    ReplyDelete
  7. gudluck ye...belajar sungguh2 ye... :D make ur parents proud of u! :D

    ReplyDelete