Video lawak:Jeremy Teti Nyanyi!-BBM Campuran(Speech Composing)

Friday, August 8, 2014

Siapa pernah tengok speech composing? Haaaa~Jom sama-sama tengok speech composing yang ni.Kalau tak tau,tau-taukan lah ye? :P Speech composing ni dia ambik dialog orang lepastu gabung dengan muzik then jadilah satu lagu.Yang ni lawak gila kot! Lama dah aku tengok video ni,memang lawak.Saja nak share-share dengan korang ^^,



Tengok beratus-ratus kali pun aku tak jemu.Haha...getarrrrrrrrrrrr huruf 'R' tu memang perghhh~

No comments:

Post a Comment