Tak Sabar Nak Masuk Bilik|Part 1

Monday, August 4, 2014

Malam ni feeling aku lain macam je nak masuk bilik.

Rasa excited sesangat!

Betul aku tak tipu.

Aku bawa laptop aku,earphone,handphone Nokia N70 dan buku cerita yang aku baru beli*Don't You Forget About me*


Kenapa aku excited sangat nak masuk bilik?

Lampu bilik aku dah hampir sebulan rosak.Sebenarnya abang aku terer bab tukar lampu,so do my daddy.Tapi malas nak susahkan dorang.Well,I got my night lamp and I don't really care untuk bergelap sedikit.
Tapi sebab last Friday aku ada beli buku cerita*2 buku cerita by Alexandra Potter*,so aku nak luangkan masa untuk baca waktu malam-malam cenggini hah.

So,aku bagitau abang aku suru dia betulkan lampu tu.

Tak sampai 5 minit dah siap pun!

Then,aku ambil Christmas light*ala~yang lampu warna-warni lip-lap lip-lap tu*,aku gantung kat jendela aku.

Tu yang buat aku tak sabar.

Aku suka sangat dengan Christmas Light tu.Haha.

Aku on semua lampu yang ada termasuk lampu tidur.

Membazirkan? :(

Bukan apa.Sebab terlampau excited.

Don't worry.Nanti saya offkanlah bila dah puas menatap lampu-lampu tu.

Part 2*Coming Soon* nak post pulak gambar lampu ni.

Me,gambar,surfing,lagu,lampu,buku,mencontang,menyanyi,dan buat bodoh memang tak boleh dipisah*boleh sebenarnya :P*

3 comments:

  1. akak pun suka baca buku Alexandra Potter, Who's That Girl, Be Careful What U Wish 4
    happy reading!

    Salam perkenalan dari FAMF Tower

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..Saya baru beli kak.Baru baca 6pages but I do love it! Ayat dia senang and unsur humour dia tu buat sronok nak baca!hehe

      Delete
  2. tak pernah baca lagi buku ini. boleh la review skit ya

    ReplyDelete