Stop Word Verification!

Wednesday, August 6, 2014

Masa tengah approve komen,lepas tu terbaca pulak komen dari KM.


Ehh! Alamak! Aku tak perasan pulak setting ni aku tak betulkan dulu.Serius bagi aku memang susah nak komen entri blogger lain kalau ada WV ni.Terima kasihhhhh akak dah inform.Saya sangat memahami perasaan susah nak komen kalau ada WF ni.Tak nak jugak blogger lain susah-susah nak komen.Habis komen,click send,then selesai.Kan? Hehe..So,yang lain mana tau tak perasan ON WV ni bolehlah cek ye.Tapi,ada juga blogger lain memang nak letak WF ni ^^, Semuanya terpulang kat masing-masing.Hehe.

Bagi yang nak tukar WV,boleh pergi ke Setting-Post and Comments-Show word verification-No.Selesai!
Kalau tak faham juga,boleh tengok gambar dibawah.Mana tau kalau anda blogger baru kan? ^^,

Terima kasih sekali lagi ye kak sudi ingatkan^^,


4 comments:

  1. samalah..naseb Kak Lya tegur..kalau tak memang tak perasan yang AB tak ubah lg setting comment verification tu..huhuhu

    ReplyDelete
  2. Sekian lama Dayah bagi hint -Word Verification- .. hahhaa .. Akhirnyaaaaa

    ReplyDelete
  3. betul, sama la saya sebelum nih ada jugak..nasib ada yang menegur..memang tak perasan setting tu..

    ReplyDelete
  4. heee...Nad pun baru perasan bila Ismi Ana tegur haritu ...kekek...

    ReplyDelete