Segmen Blogwalking : When I Was A Kid by Aina Akmal

Wednesday, August 20, 2014

Klik banner untuk join

Okay~Kali ni jom kita join segmen blogwalking by Aina Akmal pulak.

Syarat dia senang je tau~

Follow blog dia dan yang lain tu macam biasalah.

Kita meriahkan segmen dia pulak^^,

Blogwalking seronok kot.

Peserta bertuah akan mendapat salah satu Buku Peribadi Aina Akmal.

Apa tunggu lagi! 

Cepat cepat~

20 comments:

  1. thanks for join, hehehe. by the way sys. sys kena story time sys kecik2 dulu. :3

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sebab sudi join. ^^

    Boleh check nama sys dekat sini.
    http://nurainahanis.blogspot.com/2014/08/senarai-peserta-segmen-blogwalking-when.html

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan. Saya pun dari segmen yang sama. =)

    http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-when-i-was-kid-by.html

    ReplyDelete
  4. Singgah dari segmen yang sama. Hehe :D

    http://the-astraphobia.blogspot.com/2014/08/segem-blogwalking-when-i-was-kid-by.html

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan..dari segmen yang sama.

    http://mama3farhanah.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-when-i-was-kid-by.html?m=1

    ReplyDelete
  6. Salam, Cikna singgah dr segmen yg sama....;-)

    http://cikna136.blogspot.com/2014/08/segmen-mrs-mustache-bloglist.html

    ReplyDelete
  7. same segmen :)
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-when-i-was-kid-by.html

    ReplyDelete
  8. Blogwalking dari segmen yang sama :)
    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-when-i-was-kid-by.html

    ReplyDelete
  9. datang dari segemn yang sama dear :)

    http://myimpiannaad.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-when-i-was-kid-by.html

    ReplyDelete
  10. dari segmen yang sama.. good luck dear ~ :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-when-i-was-kid-by.html

    ReplyDelete
  11. hi.. singgah dari segmen yang sama...
    http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/09/segmen-blogwalking-when-i-was-kid-by.html

    ReplyDelete
  12. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  13. hihiks.. mane cerita zaman bebudaknya ? :D

    CT datang singgah sini.. Maaf lambat baru ada masa menjenguk..
    Done follow sini lama dah..
    Jemput singgah -- When CT Was A Kid

    ReplyDelete