RM10 Boleh Jana 1K??|SPShops

Thursday, August 14, 2014

Biar betul ni? Ni halal ke? Tak menipu ke? Jangan risau.Saya sendiri dah join.Tak kan asyik nak duduk-duduk depan laptop tak buat pape kan? Modal paling rendah rm10 je tau.Saya selalu tengok orang cakap benda ni,tapi tak nak masuk.Sebab dia TAKUT dan TAK MINAT! Mustahilkan duduk depan laptop je boleh jana pendapatan macam ni.

Blogger Aisyah Ambris & Emas Putih pun dah join tau.

Boleh baca kisah dorang kat sini:

Aisyah Ambris
Emas Putih

Jom berkenalan dengan SPShops.



SPShops diasaskan oleh Encik Adnan Ismail yang juga bertindak sebagai CEO SP Club International. Beliau berpengalan puluhan tahun dalam dunia direct marketing dan juga terbabit dalam membangun software dan backoffice untuk syarikat tertentu malah juga merupakan orang yang bertanggungjawab membangunkan perisian SPShops.
Laman SPShops ini dibina bermula pada tahun 2012 selaras dengan visi beliau untuk memiliki sebuah empayar perniagaan online mirip Mudah.My Ia mengambil masa sekitar dua tahun untuk disiapkan. Namun berbeza dengan Mudah.My En Adnan membangunkan syarikat yang 100% bumiputra ini dan berhasrat untuk berkongsi keuntungan syarikat dengan orang ramai yang menyertai syarikat samada sebagai reseller, merchant atau pelanggan dan membantu perkembangan syarikat ini. Harapan beliau adalah untuk menyaingi Mudah.My secara sihat selain membantu masyarakat .

Modal RM10 sahaja. Dia ada pakej RM10, RM50 dan RM100. Untuk dapat limpahan bonus matriks digalakkan join semua pakej dengan modal RM160.

Tetapi RM10 pun memadai pada peringkat awal ini. Ajak ramai-ramai join. Modal pejam mata pun boleh sertai.

Nak join tak? Bayar sekali je.Takde bayar tiap bulan or tiap tahun!

Register FREE je, bukannya kena bayar pun.

Kena buat username, password and lain-lain...

Boleh pergi link ni::


Dekat bahagian sponsor buatlah nama saya.
Kalau anda dapat ajak orang lain,anda buat macam tu juga.Ltak sponsorname atas usernama SPShops anda.

Okay..Sekarang baca statement ni pulak ::

walaupun anda join pakej paling rendah iaitu RM10, namun anda juga berpeluang dan berpotensi untuk meraih sehingga 1 juta dengan syarat dapat menaja 12 orang dalam masa 30 hari. 

Sekiranya anda gagal dan hanya mampu menaja mak dan ayah jer... so anda masih juga berpotensi untuk raih keuntungan sebanyak RM20,000 (cukup 10 level) . 

Dan jika anda gagal / pasif / bosan/ malas nak menaja langsung / memang takder kawan kat dunia ni...anda tetap berpotensi untuk meraih keuntungan sebanyak RM1,000 bila cukup 10 level di bawah anda kerana syarikat mengunakan system matriks. 

Saya pun dah join.Join pakej rm160.Kalau xdapat ajak orang join pun xpe.Xde hal.Kelak aku akan dapat modal balik^^,

Jangan tunggu lama-lama.Tak salah mencuba.Nak berjaya kena pandai ambik peluang yang ada.Siapa cepat,makin cepatlah dapat hasil^^,

Apa-apa pertanya,boleh cari saya di FB : Fiona Maurice Faith

3 comments: