Mencari Follower Ke-100

Monday, August 11, 2014


Entri pendek:

Cuma ingin mencari follower ke 100.

Hehe..

Hasil ber'blog-ing dengan aktif pada bulan Julai dah berjaya kumpul seramai ni pun syukur.
Tak rugi pun follow orang lain.
Lagi seronok.Nampak meriah blog dengan entri-entri semua :)

Agak-agak siapa yang bertuah ye.

Nak buat review blog blogger yang ke-100 nanti^^,

Nak buat majlis kenduri besar-besaran nampak melampau pulak!
Haha. :P

8 comments:

  1. ala.. akak yang 97.. hahahha salam kenal dik..

    ReplyDelete
  2. kEnduri besar-besaran .. haha kemainnnn .. Dayah nk unfollow pastu follow semula ... Ahakkssss

    ReplyDelete
  3. Wahh, xlama dh tu Fiona, kita tggu & lihat k....;-)

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum,dan selamat hari raya..amboi sempoi blog tuan empunya blog ni..harap keadaan blog ;-) saja mai blogwalking ja dari blog MiaLiana ;-) feewittt sapa itu orang haaa kompom sempoi

    ReplyDelete
  5. Alah, xsempat ank jd follower ke-100..hehehe :) Semoga berjaya :)

    ReplyDelete
  6. Alah, x sempat nak jadi follower ke 100..hehehe..Semoga berjaya :)

    ReplyDelete