Giveaway Harry Potter Postcards from Germany!!

Tuesday, August 5, 2014


Klik banner untuk join 

Jeng jeng jeng jeng~ Join GA lagi ^^,

Syarat-syarat :
Follow Blog[/]
Follow IG[xda IG]
Follow Twitter[/]

Serungkai kata untuk dibaca :

Terjah blog terus terpesona tengok Header akak  (Amboi~Nama penuh kau)

Banyak tau Postcard Harry Potter dia.Terkagum dan terpana juga tengok.

Btw,salam perkenalan kak Siti :)

Kak Siti ni suka kumpul setem tau.Macam mana aku tau? Dia sendiri cakap kat entri dia :P

Banner GA sempena para followers yang selalu melawat blog dia.

So,syarat tak ketat mana pun.Nak join tak? :P Jemput join.Jangan malu-malu nak klik banner kat atas.

Ni bagi yang tak berminat lagi,gua tunjuk gambar postcard dia:





Cantik kan? ^^, Mesti ada tukar fikiran nak join tu :P

Jom join!

Lots of love,Fiona Maurice Faith.

11 comments:

  1. Good Luck
    singgah dari segmen yg sama

    http://khudri2337.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete
  2. saya dah update senarai peserta...jemputlah tengok2 ye... GIVEAWAY JINDRISSKA

    ReplyDelete
  3. Singgah BW dari GA yang sama...
    http://kenny977.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete
  4. Good luck and all the best :)
    Singgah dari segmen yang sama.

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete
  5. salam..singgh cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.de/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete