Fiona nyanyi:Cup Song(Pitch Perfect)

Friday, August 8, 2014

Tau Cup Song(pitch perfect)??Ehh~Fiona menyanyi? Biar betik?! Haha..A'aa..Saya memang menyanyi juga.Video ni saya dan adik saya nyanyi.Kalau nak nyanyi ni kena pakai cup.Masa ni tak de cup.Yang ada cuma gelas kaca.Everywhere~Sebab masa ni tak de budak-budak lagi so tak de lah beli cup.Cuma guna cawan and gelas kaca je.



Suara sumbang? Ehh~Biasalah tu.Nama pun bukan penyanyi profesional.Haha..Nyanyi memang untuk hobi dan suka-suka.Ko ader main guna balang kuih? Tak de? Haha..Dah lah besar balang tu.Licin.Memang tak boleh nak pegang sangat.

Masa buat video ni pun baru je satu hari(tak sampai 7jam sebenarnya) praktis main cup cong ni.Mana nak main cup,mana nak nyanyi.Memang susah.Haha..

Masa nyanyi ni pun kena selsema lagi.Haih~Nasib badan.Tu yang suara ada sengau-sengau tu :P

2 comments:

  1. wow!!! gila hebat!!! sedap suara!!!!!! wahhhhhh.. tabik spring sama fiona dan adik

    ReplyDelete
  2. Perghhhhhhhhhhhhhh ! Seriously suara korang sedap, mcm penyanyi asal . Dayah suka dengar lagu ni , rentak dia rancak . Tak sangka korang pun buat . Memang menjadi lahhh . Dayah pun join menyanyi tau .. :D

    ReplyDelete