CPUV|Air Asia Korea Sale

Tuesday, August 5, 2014


Nuffnang bagi saya CPUV ketiga untuk tahun ni dan merangkap CPUV kedua untuk bulan Ogos.Murah hati Encik Nuffnang nak tempek iklan kat sini.Thank you thank you :P

Haaa! Ada tak yang suka melancong? Atau anda K-Popers? Nak jalan-jalan pergi Korea?

Nak tengok budaya orang Korea? Nak try makanan orang Korea?

Kalau nampak iklan ni boleh cepat-cepat klik.

Mana tahu kan family korang,or sedara mara atau korang sendiri nak melancong pergi Korea.

Kat sini korang boleh pilih pakej untuk Hotel atau pakej Hotel+Flight.

Memang berbaloiiiii~

Boleh jimat duit daripada pakej biasa :)

Apa lagi.Jom tengok laman web dorang.Mana tau nak survey-survey dulu ye tak?

:P

3 comments: