#3Art:Bila Fiona Melukis/Berseni

Thursday, August 21, 2014

Pernah dengar quotes ni tak :: Im not a girl,not yet a woman.

Ni aku buat masa aku form 3.

Senang je nak buat.

Pen hitam and beli glitter silver and pink.
Kemudian guna gam yang hujung dia tu ada lubang kecik ala-ala pen.

Then tulislah ikut kreativiti korang.



Kalau tengok dekat-dekat lagi best sebab bling-bling dia tu memang ketara.Hehe~

Saya memang suka bling-bling ni.

Jiwa remaja dulu ni~Haha..Entah apa-apa ntah aku merepek tulis kat tepi-tepi tu guna pen hitam.

4 comments:

  1. cantik ni... pandai buat...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #7. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/08/senarai-url-blog-7.html

    ReplyDelete
  2. cantik! blink blink gitu.. Ena pun suka macam dulu, tapi sekarang dah malas. Huaaaaa

    ReplyDelete
  3. menarik... ^__^ jalan2 dari segmen k.mialiana..

    ReplyDelete