2:Notebook & DIY(It's all about Nota STPM Sem2)

Monday, August 4, 2014

 Yes yes! I am a Notebook lover! Kalau nak pilih Notebook,kena pilih cover yang cantik.Haha.So,selamat menonton(macam tv pulak dah) gambar-gambar koleksi notebook saya yang kedua.Notebook ni saya guna untuk Sem2 semasa saya Tingkatan 6.Banyak nota-nota dalam note book ni.Tak banyak contengan dalam bentuk lukisan.Pink sheet banyak dikoyak.Because I LOVE PINK! Haha.Dan saya buat untuk something else ;) Well.Cuci mata dengan notebook ni.


 








Yup.Just RM12.90.And saya rasa sangat berbaloi.Suka dengan warnanya.Memang terang sangat-sangat.Semangat bila nak baca nota tertamanya untuk halaman yang berwarna kuning*Sejarah*.Warna merah je yang spoiled sebab warna merahnya yang terlalu gelap.

Well.See you untuk review Notebook ni bagi Part 2.Bye.

Psst : Ada tak yang suka notebook? Jom share-share anda punya.

P/s : TIPS BELAJAR DENGAN MUDAH CARA FIONA MAURICE FAITH

No comments:

Post a Comment