#2Art:Bila Fiona Melukis/Berseni

Monday, August 18, 2014

Nak tunjuk lagi hasil contengan gua hari ini~Haa..

Yang ni gua conteng masa gua Form5.Kalau tak silap buku nota yang inilah yang paling banyak contengan mengarut~

Tak susah pun~Hok alohhh~

Cuma guna sebatang pensil,pen hitam,warna dan silver gliter dan juga gam.


Nampak tak ada budak perempuan melompat? Tak nampak? Takpe lah~Haha :P


Ini sahajaaaa~Sekian~Maksehh~

7 comments:

  1. hihi... puas tenung mane budak perempuan melompat..akhirnye nampak jugakk..hihi.. cantik la.. warna warni giteww.. :)

    ReplyDelete
  2. ekhh cantik nyer contengan fiona... kalau k idah punya contengan level masuk tong sampah jer... :D

    ReplyDelete
  3. nampak2 budak perempuan tuh! :D ade tgn art ni! :D

    ReplyDelete
  4. budak tu yang kat bawah tu ke?..

    ReplyDelete
  5. hahaha, cantiik lahh. hehehe. colourful~ jiwa haluss ni. XD

    ReplyDelete
  6. kreatif! kalau akak menconteng,...memang jadi contengan! tak ada seni dah :)

    ReplyDelete