#1:Nuffnangers Who Recently Viewed FMF Profile

Wednesday, August 6, 2014

Tengok adik blogger kita Dayyah buat special entri untuk Nuffnangers yang view blog dia,saya pun rasa nak buat benda yang sama.Haha.Macam seronok je.Tak pe juga kan.Bolehlah juga ada entri nak update kat blog sekaligus sebagai tanda terima kasih kepada blogger(s) yang ada view blog ni.Hehe.

Inilah senarai Nuffnangers yang ada view blog saya*drumroll* :

Dari kiri(atas)-kanan(bawah)

http://syuhadasalleh.my/(blog dia unavailable pulak)

Terima kasih sudi singgah ke mari ^^,

*Kalau ada new viewer lagi,lepas pukul 12a.m nanti nak update lagi.Tak rugi pun~Hehe...

5 comments:

  1. nampak KM ada kat situ..

    p/s : fiona, nanti tukar setting remove word verification ya. senang akak nak komen byk2. tak yah prove robot huhu..

    ReplyDelete
  2. no 8 datang lapor diri.. :)
    thanks fiona.. :)

    ReplyDelete