10 Days Challenge:Day1(1 Picture)

Wednesday, August 27, 2014

Dari kiri: Daryl,Panti,Me,Gloria,Jowely

Mereka yang ku rindui.

*Ambik mike*Dear kawan:Aku rindu korang semua.Satu tahun setengah masa kita kenal tak cukup bagi aku.Aku nak cakap macam mana lagi ye? Hmm~

Dear Daryl:You just not a friend of mine.Not only a BFF*Paris Hilton Voice* but you are my twin and brother too.Kawan dari form 1.The funniest man I have ever met.The one why that selalu buli-buli me.Abusive! Lol~No no no.A lover.A loyal friend.Oh!Did you know how much I LOVE YOU??? Thanks for being a good friend to me.Thanks sebab selalu belanja satu kelas*jadi wakil kelas* But please if we are classmate satu hari nanti,tolong bising dekat tempat duduk orang lain.Dont kacau-kacau me if I want to study.Please jangan terlalu kuat melawak.And please jangan annoy me anymore with your lame joke.But the most important thing is,please don't change and keep annoy me.Cause I like you bwhen you are yourself and not somebody else.

Dear Panti:Ohh! Pannnn!!!! Babyyy!!! Hahaha!!! Imischuuu!!!!!More than anything else!I mischuu mischuu mischuu!Satu tahun setengah kenal ho? Hmm~I miss you :( Thanks sebab selalu ikat rambut aku.Sebab selalu buat rambut flowerhorn aku.Jangan kacau laptop aku masa dalam kelas plis!Jangan tengok runningman sampai kena marah dengan cikgu and laptop aku jadi mangsa.Oh ya! You are bajiks(beautiful)!Very very you know! Haha~I know sometime u can be sooooo rude.But I do love you and your attitude.U just being yourself.Thanks for sharing me your food and everything.

Dear Gloria Gulang:Gulang!!! My Lady and Guy! Hahaha~Pernah jadi classmate masa Form 1 but then aku pindah then masa Form6 kita jumpa balik.Hahaha.Please Gulang..Please..Dont be too cool!!! Hahaha..Jangan buat muka slumber kalau kena marah.Kalau orang marah tanpa sebab,please lawan balik.DEFEND YOURSELF!!!Dont be budak kecik.Dont tapok-tapok(sembunyi) makanan from us.We hate you!Haha..You kuat sayang,but you selalu kena buli.Haha.But with me you be such a good girlDengar arahan*macam saya membuli*But I know its because u love me so so so much aite?? Haha..Thanks for a lovely momentos babe^^,

Dear Jowely:Jowe Oppa!!! Thanks for lending me your shoulders.Hahaha!Whenever I feel asleep or I just being lazy in class,you just lend me your shoulder.You are a good brohther too! Thanks for being a good friend.Sampai kadang-kadang kena gosip.But,only both of us know how much we love each other as a friend and brother-sisto~Haha.Thanks for holding my hand,being a romantic guy ever and oh ya! For the food!!Haha.SEAWEED!!! Om nom nom nom.Cant wait to see you in the future.Oh I love you Joweeee!!!Missing you so so so much!

For me:Jangan gedik sangat Fiona.Be a good friend.Take a note.

3 comments:

  1. Zaman sekolah memnag seronok..lagi2 dapat kawan sekepala..buat apa sume on je..Rindunya dgn classmate dulu2 T_T

    ReplyDelete
  2. Hai.. zaman sekolah memang best..

    Jemput singgah ke http://sitizawiyahrahmat.blogspot.com

    ReplyDelete