10 Days Challenge:Day 2(2 Film)

Thursday, August 28, 2014

Apa favorite movie korang? Semalam aku senyap je kan? Aku jejalanlah dengan kawan aku.Afina nak balik UMS,and aku and Arterika nak melapor diri jadi Student UNIMAS pulak awal September ni.


My pretty lady:Afina(kiri),me(middle) and Arterika(kanan)*tiga2 pakai cekak rambut,tiga2 buat 'peace'~

Semalam gue nonton~Tengok cerita Hong Hoon(1st Film) dengan dorang.Sumpah ni cerita hantu paling membosankan! -_- Gua cekalkan hati nak tengok pun sebab sayang dengan duit yang gua dah beli.Ye la..Rugi pulak kan kalau beli tiket tapi tak tengok movie.Yang si Afina tu,tidur dia~Seronok dia tidur~Haha..Kalau gua buat preview cerita tu,gua rasa apa yang gua cakap lebih menarik daripada lakonan and jalan cerita tu semua.Ye la.Dah lah hantunya tak muncul-muncul.Kalau ada anugerah cerita seram paling bosan,ga undi 100 kali untuk cerita ni.Sebelum movie start kita orang siap nyanyi lagu negaraku tauuu~Haha..Comel..Ye la..Bulan kemerdekaan kan?


Guardian Of The Galaxy(2nd Film) :
Okay.Yang ni memang best.Tersangat best! Aku sarankannn sesangat korang pergi tengok cerita ni.Best wooo! And boleh baca kisah aku pergi tengok cerita ni sesorang*pathetic* kat SINI.

Semoga perjalanan si Afina dipermudahka^^, Same goes to me and Arterika^^,

6 comments:

  1. Afina boleh geng dgn akak,...masuk panggung tidur :)

    ReplyDelete
  2. cita lucy x tengok? ok gak cita tu tp ending agak kecewa ckit...hoho

    ReplyDelete
  3. wah! akk lom tangga gik movie tok.. riya nak ajk hubby g.. tapi mcm sik smpt jak..

    ReplyDelete
  4. tgk cite hantu boleh tido?? nampak sgt hantu tu tak menjadi..hahaha..

    ReplyDelete
  5. hahahaah kelakar.. sempat tdow tuu ~

    ReplyDelete