10 Days Challenge, Sape berani...?|SallySamsaiman

Monday, August 25, 2014

Kalau nak join,sila klik SINI
Macam menarik kan?

Begini alkisahnyaaaaaaa*Buka buku cerita*
SallySamsaiman:"Sally jumpa benda ni dekat satu blog tapi last dia update tahun lepas la..mungkin dia bukan blogger tegar kot...so, Sally macam tertarik nak buat jugak..hehehe...sebab kadang-kadang tu macam takde idea nak update ape kan...So, dengan 10 Days Challenge punya soalan ni secara otomatik kita dah ada 10 entry...haaaa...macam best kan...?

Sally akan mula esok...dengan Day 1 - 1 Picture...kalau nak join, sila la...hihihi...boleh kita main kenal-kenal kan..kekeke...

^_____^"

So,tiada paksaan~Sebab aku rasa seronok je buat benda ni sekaligus boleh bagi aku idea untuk post something,so aku pun nak buat sesama.Jom lah follow sekali~Hehehe^^,

4 comments:

  1. nak join la..sala satu langkah utk memastikan blog sentiasa terupdate..hehehhe

    ReplyDelete
  2. good sharing ni.ain pun nak join juga..

    ReplyDelete
  3. yeay! bring more people together..hehehe

    ReplyDelete
  4. Gudluck!! :) nak join tapi tis week bz skit T_T

    ReplyDelete