True Story:Dahulu&Sekarang

Saturday, July 12, 2014


Walaupun sukar untuk dinafikan,tapi memang betul kebanyakannya macam ini.

Family saya 50-50.

Ada masa sibuk surfing.

Tapi masih bersyukur sebab family saya selalu spent masa together(hah ambik kau bahasa rojak).

Hari Sabtu & Ahad wajib untuk FAMILY TIME :)

Sebab hari tu je kot semua dapat kumpul sama-sama.

Hari Sabtu & Ahad tu buat apa?

Jalan-jalan pegi bandar.

Dari jam lebih kurang pkul 10 atau 11 pagi bertolak pegi bandar(ambil masa satu jam sebab duduk kampung).

Then balik mesti hari dah nak gelap.Hehehe~

Kalau tak pun sampai rumah pukul 8 atau 9 malam.

Wuhuuu~Seronok kot :P

Hari Ahad mestilah pergi gereja semua.

Lepas tu rehat-rehat then Mak and Ayah jenis suka buat GENERAL CLEANING terutamanya ayah.

Masa inilah dengar satu rumah bising. Ditambah pulak dengan kehadiran Baby Mau(umur baru 5 bulan).

Muahaha~

I love my family.

Muah muah muah kat semua~ :*

Hehehe.

Muka baby Joanna lepas kena inject 5 bulan.Slumber gila~Haha

Kau ingat senang nak ambik gambar dia gelak? Pantang tengok kamera mesti dia freeze sebab tunggu orang ambik gambar.Haha..Saya terpaksa buat lawak then mummy dia ambik gambar.Teknik ini memang berkesan.Love you our beutiful baby Mau :*


1 comment:

  1. Nasib baik family ena jenis tak ambil kisah sngt psl henset pe semua ni... bila masa bersama, betul2 luangkan masa bersama

    ReplyDelete