Nasi "To Wednesday" ?

Tuesday, July 8, 2014

Hari ini tak ada beza macam semalam.Normal.Macam biasa.Adalahlah yang sedikit berbeza cuma hati dan perasaan sahaja yang tahu.

Masa tengah online Facebook petang tadi,scroll punya scroll punya scroll saya ternampaklah satu post ni.Poast pasal Nasi "To Wednesday".

Apa benda nasi "To Wedenesday" ni?

Rupa-rupanya nasi "Kerabu".Haha~

Nampak lawaknya kat situ?

To : Ke
Wedenesday : Rabu

Okaylah~Lawaklah jugak.

Bolehlah menggembirakan hati yang tengok kucar kacir ni.

Saya pun searchlah Cik Google ni,nak tengok macam mana rupa nasi ni.Meleleh air liur patik.Haha..

Korang tengoklah gambar-gambar yang saya dapat dari Cik Google :




Ohhhh!

Macam ni rupanya nasi kerabu.Amacam? Ada rasa lapar tak nengoknya? Haha..

Satu hari nanti nak try lah makan nasi ni^^,

No comments:

Post a Comment