MENANG GA Duit Raya Gempak 2014 by Ainaa Roseberry

Wednesday, July 23, 2014


Lalalala~Berita gumbira di pagi-pagi buta.Tengok kat news blog Kak Ena dah umumkan nama pemenang GA anjuran pertama dia sempena raya kali ni.

Scroll punya scroll punya scroll,last-last ternampak nama sendiri.~Yipeeeee~
Menang RM10 + KAD RAYA AINAA ROSEBERRY uolsss~

Walaupun tak sambut raya,dengan dapat hadiah GA ni rasa macam aku pulak yang sambut raya.

Sape-sape yang ada join and nak cek,boleh cek DISINI

Wuuu~Bertambah suka dan sayang dengan Kak Enaaa~ :P

Dengan ini saya nak ucapkan Selamat Hari Raya yang bakal menjelma untuk akak.Semoga dipanjangkan umurnya dan sentiasa murah rezeki.Semoga tercapai apa yang akak impikan selama ini.Semoga berjaya di dunia dan akhirat ye kak.Selamat hari raya.Maaf zahir dan batin.

1 comment:

  1. taHniahhhhhhh ! Dayah tak dak rezeki kat situuu .. T_T ahaksss
    (word verification)

    ReplyDelete