#Lawak2:Bila kau SINGLE,EX text dan ada Couple

Saturday, July 12, 2014


Ko paham??? Haha :P

Bila kau single,fon ke,whatsapp ke,wechat ke,fb ke semuaaanya senyap.

Masa tu lah kau rasa sunyi ja..Haha..

Cuma boleh dengar bunyi cengkerik.Masa tu juga kau layan perasaan sorang-sorang.

Tapi,bila kau terima mesej dari Ex,macam berpakat saja dorang.Bukan sorang yang text.Banyak lagi tu.Haha..Mesti pernah kan kan kan kan? :P

Bila dah banyak-banyak orang chat,masa tu kau cuma pilih nak mesej dengan sorang saja.Kau buat alasan dengan orang lain sebab nak FOKUS text dengan sorang saja.Hahaha :P Lawakkk~Tapi benar.

Lepas tu bila kau dah betul-betul ada BF/GF,banyaklah orang yang Single text kau.Masa itu kau pening~Nak layan ke tak?

Ngeh ngeh ngeh~

Anggap saja itu DUGAAN.Jangan layan lebih-lebih.

Dah dah.Banyak merepek.Jual kerepek lagi laku.

Okay.Bye!

1 comment:

  1. Ena memang tak layan sangat kalau dapat msg dari ex2 ena.. takut mengalir balik air mata ni

    ReplyDelete