3 Siblings Celebrate Serentak

Saturday, July 26, 2014

Semalam aku senyapkan? Bukan apa.Ini semua gara-gara nak celebrate 2 orang kakak and abang seorang.
Kiri tu Margareth(kakak sulung),tengah tu Gereta(Num.2) and kanan tu Terrence(num3).

Kenapa celebrate serentak?Sebab dorang semua lahir bulan Julai.Kakak sulung and abang lahir 27hb and kakak num2 lahir 14hb.Baguslah celebrate serentak,jimat duit.Tapi masalahnya,kakak num2 nak juga setiap sorang ada satu kek.Kek semua tu dialah yang beli.Macam habis dimakan.Tapi tak.Membazir je.Nasiblah banyak kawan and family yang lain.Mampu juga habiskan kek tu.

Kakak yang paling sulung punya gelabah tengok lilin kek dia tak padam-padam.Kita orang suruh dia tiup pun dia tiup juga.Haha.Bila dah ditiup,api tu naik balik.Haha.Seronok kenakan dia.Comel je.


Yang ni adik lelaki,selepas saya.Kiranya dia ni num 5 lah :P

Yang ni adik bongsu.Yang keenam :)


Yang ini~oh~Kesayangann~My one and only niece.Anak buah yang pertama ni :*


Nak jugalah ambik gambar dengan kek :P

So,kesimpulannya,saya anak keempat.Tengah-tengah.Ada kakak,abang,adik lelaki and adik perempuan.
Jangan ditanya kenapa saya senyap semalam :P

Makan makan makan~Patutlah badan bambammm~ :P

No comments:

Post a Comment