Wajah Baru Blog Saya

Friday, June 27, 2014

Fuh fuh fuhh~
Semalam satu hari dari pagi sampai ke petang update blog.Kononnya nak kasi kaw kaw gituu~
Nak baca tutorial orang lain rasa macam susah pulak.Poning kepala den nak membacanya.

Saya ni suka blog yang simple je.Tak padat sangat.Tapi saya suka background belakang dia hitam,lepas tu colourful-coulourful gitu~ Tambah bling-bling sikit. :P Mata aku pun dah nak bling-bling dah.

Benda yang buat aku bertungkus.lumus adalah nak buat header dia tu.Header kenalah nampak lawa.Kena cantik menarik tertarik kau memang da bomb.Produk D'Herbs,TERLAJAK LARISSS~Tiba-tiba pulak.

Edit punya edit punya edit punya edit punya edit*Hay~Berapa kali nak edit lah*,akhirnya dapat jugak hasil yang macam ni :

Klik untuk besarkan gambar.

Lepas tu entah mengapa tiba-tiba rasa menyampah tengok muka saya sendiri kat penjuru kanan bawah tu.Lepas tu edit balik.Mula lah sesit edit balik.Edit edit dan edit sampailah terhasilah yang ini:

Klik untuk besarkan gambar.

Haa~Puas hati den.Dengan katun perempuan tu.Dengan permata-permatanya gitu~Fuh fuh fuhh.Okaylah tu.Tak de lah cantik sangat.Muahaha~

Lepas tu yang ini jugak satu hal.Nak buat kota Menu tu.Edit punya edit punya edit lagi,last-last terhasilah Box macam ni:


Klik untuk besarkan gambar.

Klik untuk besarkan gambar.

Klik untuk besarkan gambar.

Hah.Selesai.Beres beres.Semuanya beres kok pak.Pokoknya gue capek tapi pokok enggak capek,gue yang capek :P Selesai lah sudah.Dengan background warna hitam lepas tu yang lain-lain warna warni,okay puas hati patik ya.

Ni sahaja kot entri kali ni.Pasal aku berpenat lelah dan berperah otak macam mana nak edit Blog aku.Haha.Ye la,nama tajuk entri pun dah "Wajah baru blog saya".Tak kan nak cerita pasal saya pergi tangkap ikan jerung pulak~Ape daa~Sekian.Bye.

Have a nice day and God bless you ^^,



1 comment: