Status-Status Awesome di FB dan Twitter

Thursday, May 29, 2014

1:Dah jumpa yang SETIA. 
Jaga. 
Pegang kuat kuat. 
Jangan lepaskan. 
Sebab, 
Yang SETIA. 
Cuma 
SATU. Dalam SEJUTA

2:Highland Tower ▶ Rumah Mona Fendy ▶ Penjara
Pudu Lama ▶ Uitm lendu ▶ Lebuhraya Karak ▶
VILLA NABILA
# FAKTA :: Hantu suka melawat Malaysia
"Cuti-Cuti Malaysia Katanya"

3:Nenek : cu , cu tau tak cemane
nak block num handphone
orang ?
Cucu : tak taulah nek. Kenape ?
Nenek : ni haa , ex nenek tak
habis3 mintak get back balik..
Cucu : =,= Ini Semua POYOoo nek

4:Baru putus cinta → drive kereta
→ bosan → buka radio → tetibe
keluar lagu "Jujur lah syg, aku tak
mengapa" → menangis → banjir satu kereta → lemas → mati→ masuk METRO 
Lagu sandiwara cinta Membunuh!!

5:Gduh sikit ngan kapel trus ltak status "Its complicated". Why gaduh ngan parents xltak status "anak yatim piatu" terus?

6:Never lie to someone that trust you. Never trust someone that lied to you.

7:Perempuan senang jatuh hati dengan lelaki yang pandai berkata-kata,sebab itu perempuan selalu tertipu dengan lelaki yang bermulut manis.Lelaki senang jatuh cinta dengan kecantikan perempuan,sebab itu lelaki selalu tertipu dengan rupa paras perempuan.

8:We HATE it when our Best Friend change when they meet someone else .

9:Be careful who you trust,the Devil was once an Angel.

10:One guy can make you hate all the guys,but one man can teach you that not all guys are the same.

11:If a man wants you,nothing can keep him away.If he doesnt wants you,nothing can make him stay-Oprah Winfery.

12:Sentiasa berterima kasih kepada PENIPU walaupun dia kekasih..kawan..EX....atau sapa2 yg anda syg.Kerana anda belajar utk MENYAYANGI mereka walaupun anda sedar mereka telah menyakiti anda.

13:Pasangan kita cari yang lain kdg2 BUKAN SEBAB KELEMAHAN kita.Tapi sebab DIA BUTA utk mnilai cinta awak.Baguslah..xpa..biar dia curang..biar dia cri yg lain.Awak LAYAK dpat yg lbih bgus.

14:Kita hanya minta KEJUJURAN,KASIH SAYANG dan KESETIAAN dlm sesuatu hbngan.Itu pun susah nak dpat.  Ingat,jangan pandang kekurangan seseorang krna dlu kekurangan dia yg mbuat awk jtuh cnta.
# naaa..see..  klau btul syg,org lain sesempurna mana pun xkan buat awk lemah..

15:*Parents marah*

Me: *Diam* 
Parents: "Jangan nak diam, jawab lah orang tanya!"
Me: *Jawab* 
Parents: "Dah pandai menjawab ye sekarang!" -,-

16:Sebelum cari kekurangan / kesalahan orang, kau carilah dulu kekurangan / kesalahan diri kau yang orang tak pernah mengungkit & pertikaikan.

17:Sahabat yang ketawa masa kita tengah ketawa belum tentu dia akan turut menangis masa kita tengah menangis :')

18:Atok : Yang, buatkan abang air teh o.
Nenek : Baiklah, nanti ayang buat air bandung ye . 
Atok : Awak nie dah nyanyok eh ? Saya kan nak air milo.
Nenek : Abang yang nyanyok , tadi kata nak air masak kan? ._.

19:*Dulu*
Budak: "Ayah, saya dapat 5A."
Ayah: "Bagus anakku." *tepuk bahu*

*Sekarang*
Budak: "Ayah saya dapat 1A."
Ayah: "Ok nah iphone 5s"

20:Dalam bas sekolah → Naik bas → Berebut-rebut → Nampak Crush → Terpegang tangan Crush → Balik rumah → Mandi → Pakai plastik kat tangan . 

No comments:

Post a Comment